Logo
Print this page

Edukacija za buduće voditeljice trudničkih tečajeva

Zanimaju vas trudnoća i porod i svim trudnicama pričate kako to mogu biti lijepa i ispunjavajuća iskustva? Želite promijeniti stavove o trudnoći i porodu u svojoj sredini? Poduzetni ste i želite postati dio nove zajednice edukatorica za trudničke tečajeve u Hrvatskoj i Sloveniji? Čitajte dalje!

U sklopu Erasmus+ projekta, tri udruge iz EU - Roda iz Hrvatske, Indo anai iz Slovenije i Aperio iz Češke pripremaju edukaciju za voditeljice trudničkih tečajeva koje će voditi tečajeve u svojim gradovima i mjestima.

Stručnjakinje iz nekoliko područja, uključujući primalje, doule, edukatorice, psihologinje, stručnjakinje za obrazovanje odraslih, aktivistkinje i roditeljice, surađuju u pripremi, predstavljanju i praćenju ovog programa. Program je jedinstven i ovo je prva prilika za ovu vrstu edukacije laikinja.

"Želja nam je stvoriti aktivnu i podržavajuću zajednicu voditeljica trudničkih tečajeva iz Hrvatske i Slovenije - žene iz svih mjesta obje države više su nego dobrodošle i spremne smo olakšati vam i učiniti ovu edukaciju što dostupnijom, neovisno o tome odakle dolazite. Nakon edukacije očekujemo imati zajednicu žena čiji je cilj pružati trudnicama informacije na temelju kojih one mogu donijeti vlastite informirane odluke, bez osuđivanja," poručuju organizatorice edukacije.

Što edukacija nudi?

  • suvremeni edukacijski program koji su kreirale žene iz ovog područja, posebno krojen za ovo područje
  • podršku vrhunskih stručnjakinja
  • priliku biti u prvoj generaciji programa koji se nadamo nastaviti i razvijati
  • pozitivnu, podržavajuću atmosferu za učenje i napredovanje
  • besplatnu edukaciju i stipendije koje pokrivaju većinu troškova za dio edukacije koja je "u živo" u rujnu (uz mogućnost da se pokriju svi troškovi putovanja i smještaja)
Sve o prijavi i samoj edukaciji pročitajte ovdje.

Sva dokumentacija je, zbog prirode projekta i inozemnih partnera, na engleskom jeziku, koji je službeni jezik edukacije.

Zadnja izmjena: 18-06-2018 @ 14:42
Ustupljeno pod Creative Commons licencom Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima 3.0 Croatia. Tekstove objavljene na VoxFeminae.net-u možete slobodno kopirati, prenositi i uređivati uz obavezno jasno istaknuto ime autora/ice i izvor članka s povratnim linkom na našu stranicu te uz uvjet da ga potom sami ne zaštićujete autorskim pravom.