Volontiraj na Motovun Film Festivalu 2018!

Na Motovun Film Festivalu gotovo šezdeset volontera svake godine pomaže kako bi se prikazalo stotinu filmova u pet najtoplijih dana srpnja. Organizatori festivala trebaju entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost. I možda dozu ili dvije pozitivnog ludila i adrenalina.

Svakako, prava vrijednost volontiranja na Motovun Film Festivalu su iskustva koja stječete. Ako ste se prepoznali, pridružite se i prijavite se. Spremni ste doći do Motovuna, imate više od 18 godina i voljni ste i dati najbolje od svoje energije i prepustiti se festivalskom ludilu - ispunite PRIJAVNICU!

Motovun Film Festival ove se godine održava od 24. do 28. lipnja.

Natječaj je otvoren do 15. lipnja, a rezultati će biti objavljeni 25. lipnja.

Prilikom ispunjavanja prijavnice potrebno je ispuniti sva polja i biti kreativan i rječit. Imajte na umu kako fotografija koju priložite mora odgovarati kriterijima festivalske akreditacije (dovoljno jasna fotografija na kojoj vam se vidi lice, bez sunčanih naočala i u pristojnom izdanju – nešto slično fotografiji na identifikacijskim dokumentima). Nepravilno ili nepotpuno ispunjene prijavnice neće se uzimati u obzir prilikom konačnog odabira.

Svakako preporučujemo da prije ispunjavanja prijavnice pročitate ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćete naći sve detalje vezane za volontiranje na MFF-u.

Ukoliko imate problema s ispunjavanjem online prijavnice ili vas muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, slobodno se javite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Zadnja izmjena: 28-05-2018 @ 14:01