Volontiraj na 11. Vox Feminae Festivalu

Preporučeno Volontiraj na 11. Vox Feminae Festivalu

Želiš biti dio tima 11. Vox Feminae Festivala? Izvrsno! Pripremamo ga punom parom, no da bismo sve stigli/e na vrijeme, trebamo i vašu pomoć.

Forumski, umjetnički i zabavni program Vox Feminae Festivala ove se godine odvija u samom srcu zagrebačke Trešnjevke, gdje je udruga K-zona dobila na petogodišnje korištenje gradski prostor za organizaciju kulturnog i društvenog programa u lokalnoj zajednici.

U prvom intervalu volontiranja (18.9. – 1.10.) primarno tražimo zainteresirane osobe koje bi bile voljne, zajedno s VFF timom, urediti prostor za potrebe održavanja festivala. S vama ćemo zasukati rukave, bojati zidove, očistiti i dekorirati prostor kako bismo u njemu stvorile što ugodniju festivalsku atmosferu.

Pred sam početak festivala, uz finalne radove u prostoru održavanja, distribuiramo promo materijale i rješavamo logističke zavrzlame, a od 25. do 29. 10. zajedno se brinemo da sve prođe u najboljem redu. Tada ćete imati priliku asistirati koordinatorima festivalskih aktivnosti, voditeljicama zanimljivih radionica, najaviti filmove ili pak pomoći prilikom postava izložbi.

Ako imaš vremena i volje za festivalskim zadatcima javi nam se do:

> 17. rujna za prvi interval volontiranja – uređivanje prostora
> 1. listopada za drugi interval volontiranja – uređivanje prostora, distribucija promo materijala i volontiranje na festivalu

Putem ovog linka

Nudimo vam upis volonterskih sati u vaše volonterske knjižice, a ovisno o opsegu preuzetih zadataka te uloženom vremenu u organizaciju i potvrdu o stečenim kompetencijama. Osim toga i dobru zabavu, ugodnu i poticajnu volontersku atmosferu kao i osvježenja za vrijeme volontiranja.

Ukoliko trebate više informacija javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vox Feminae Festival jedini je zagrebački festival koji već 10 godina promovira djelovanje žena i rodno osviještenih organizacija. Festival se održava od 25. do 29. listopada a program objavljujemo uskoro!

Zadnja izmjena: 19-09-2017 @ 13:51