Volontiraj na 12. Vox Feminae Festivalu

Preporučeno Volontiraj na 12. Vox Feminae Festivalu

Vox Feminae Festival, jedini multidisciplinarni zagrebački festival ženskog stvaralaštva, u potrazi je za vrijednim volonterkama i volonterima za svoje nadolazeće, dvanaesto izdanje koje se održava od 3. do 7. listopada. I ove godine tematiziramo pitanja roda kroz bogat umjetnički, forumski i filmski program na zagrebačkoj Trešnjevci; i to na dvije lokacije: društveno-kulturnom centru „Šesnaestica“ te CeKaTe-u.

Volontiranje na VFF-u miks je zabave i rada, a vaša nam pomoć treba u tjednima prije početka festivala te za vrijeme samog održavanja programa. Neki od volonterskih zadataka su:

- distribucija festivalskih plakata i letaka (prije početka festivala)
- priprema prostora za program te održavanje festivalskog prostora urednim
- pomoć pri postavljanju izložbi
- komunikacija s festivalskom publikom, gošćama te informiranje o programu.

Prvi dio angažmana, distribucija letaka i plakata, odvijat će se u drugoj polovici rujna, a ovisi primarno o vašem vremenu koje imate na raspolaganju, kvartu u kojem živite ili se svakodnevno krećete. Promotivne materijale ostavit ćete po prostorima kulturnih centara, fakulteta, birceva i drugih javnih ustanova. Za vrijeme trajanja festivala (prvi tjedan listopada) pomagat ćete koordinatoricama festivalskih aktivnosti u pripremama za diskusije, radionice, izložbe...

Svim volonterkama i volonterima nudimo upis volonterskih sati u volontersku knjižicu, a ovisno o opsegu preuzetih zadataka i potvrdu o stečenim kompetencijama. Očekuje vas ugodna i poticajna volonterska atmosfera, dobra zabava i osvježenja. Volontiranje na VFF-u preporučujemo svima koje/i zanimaju rodne teme i kulturni sadržaji, jer ćete na festivalu jednako uživati koliko mu i doprinositi.

Svi zainteresirani/e da se pridruže festivalskom timu mogu nam se javiti do 16. rujna PUTEM OVOG OBRASCA.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dio programa već smo najavile kroz vijest o odabranim prijedlozima pristiglim na naš natječaj; a čitav program 12. Vox Feminae festivala objavljujemo uskoro!
Zadnja izmjena: 03-09-2018 @ 14:56