#WomenLed Startup Drill, 2. izdanje

Lean Startup Hrvatska, Impact Hub Zagreb i platforma Aurora.hr pripremaju 2. izdanje Startup Drill događaja za žene koje poduzetništvom žele riješiti probleme koje vide u svojoj okolini.

Startup Drill #WomenLed 24-satni je događaj tijekom kojeg će pod vodstvom mentora žene moći testirati svoje poduzetničke ideje. Održat će se 13. i 14. rujna 2018. u prostoru Impact Huba Zagreb.

StartUp Drill metodologija, temeljena na principima Lean startupa, pomaže ti da stekneš bolji uvid u korisnike i njihove probleme, potrebe i želje putem dobro pripremljenih eksperimenata izvršenih u kratkom vremenskom okviru. Ohrabrujemo te da eksperimentiraš sve dok korisnici ne potvrde tvoje rješenje problema kao proizvod koji će zaista platiti!

Tijekom Startup Drilla radiš u timu sastavljenom od ljudi koji se prethodno nužno ne poznaju, a koji nose različite perspektive i iskustva. Zajedno s njima radiš na validaciji problema i na tom putu učite svi zajedno! Uz mentorsku pomoć! Timovi se formiraju oko problema koji se predstavljaju na početku događaja. Ukoliko se oko tvoje prezentacije ne okupi dovoljno velik tim, imat ćeš priliku pridružiti se nekom drugom timu.

Startup Drill je baš za tebe ako:

  • Imaš poslovnu ideju – bezbrižno je testiraj uz mentorsku pomoć! 
  • Znaš da postoji problem koji treba tržišno rješenje, ali ne znaš gdje početi – dođi po alate koji će te pokrenuti!
  • Se bojiš započeti ili si već počela/o, ali nije ti uspjelo – ohrabri se, uz zanimljive sugovornike i poduzetnike koji isto tek kreću!
  • Trenutno nemaš ideju, ali si znatiželjna/an i entuzijastična/an kada se radi o poduzetništvu – pridruži se nekom od timova i poveži se s novim ljudima i znanjima!

Događaj je otvoren za sve! Ali ovaj put će žene biti u središtuone će pitchati svoje ideje i voditi timove. Pozivamo i sve ostale koji razmišljaju o pokretanju startupa ili su samo željni novog znanja da se prijave za sudjelovanje.

Prijaviti se možete ovdje.
Zadnja izmjena: 21-08-2018 @ 10:59