Analogni fotomaraton Fotosekcije KSET-a

Treća radionica u sklopu mjeseca Fotosekcije KSET-a posvećena je analognoj fotografiji. Svi znamo što je analogija, ali samo neki imaju želju učiti o fotografskom filmu, razvijanju u komori i ostalim čarima analogne fotografije.

Analogni maraton je zamišljen kao druženje entuzijasta kojima je fotografski film hobi i način izražavanja. Bilo da ste iskusni ili tek krećete u svijet analogije - dođite!

Maraton se održava 23. 6., a sastojat će se od kratkog uvodnog dijela u KSET-u, nakon čega se u grupama ide šetati i fotkati po Zagrebu. Teme su po izboru - možete fotkati što god želite ili uzeti neku od predloženih tema. Kada ispucate svojih 36 fotki vratite se u KSET te u narednim tjednima, ukoliko želite, svoj film razvijate u komori zajedno sa članom Fotosekcije.

Po povratku s ljetne pauze, u rujnu će u KSET-u biti organizirana izložba fotki s fotomaratona na kojoj će svatko moći pokazati svoje najbolje uratke.

Ovim maratonom i izložbom Fotosekcija Kset-a želi produbiti znanje mladih ljudi o analognoj fotografiji te potaknuti one koji već godinama nisu izvadili svoj stari aparat iz ormara da ga ponovno uzmu u ruke, ali i naučiti nešto više od onih koji se bave analognom fotografijom.

Predviđeno trajanje događaja je od 18 do 22h, a broj polaznika je ograničen. Kotizacija iznosi 100 kuna po osobi, a pokriva troškove jednog filma, kemije te razvijanja negativa i pozitiva.

Prijave možete obaviti ovdje: https://goo.gl/forms/428Hn32lYKMTpUMW2

P.S. Ukoliko nemate svoj analogni fotić, bit će vam osiguran jedan!

Zadnja izmjena: 11-06-2018 @ 13:13