Noć knjige u Booksi: Svi za knjigu, knjiga za svakoga!

Booksa će Noć knjige 2018 posvetiti akciji 'Svi za knjigu, knjiga za svakoga'. Zato u ponedjeljak, 23. travnja od 16:30 do 21:30 navratite u Martićevu 14d, gdje ćete za predloženu donaciju od 10 kuna moći izabrati knjigu i ponesti je kući! 

Oni/e koji se i učlane u klub Booksa (članarina iznosi 10 kn i traje godinu dana) dobit će na poklon knjigu "8 metara knjiga" u kojoj poznata književna imena opisuju kako su nastale i na što nalikuju njihove biblioteke.

Iz Bookse kažu kako se prikupilo stvarno puno knjiga svih žanrova, na hrvatskom i stranim jezicima, stručnih i hobističkih, proznih i poetskih, onih baš jako starih kao i onih recentno objavljenih. Ovoga puta ipak najviše je beletristike na engleskom i njemačkom jeziku.

Svi vi koji imate višak knjiga, slobodno ga donesite u Booksu. Javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 01/ 4616 124. A svi vi koji volite knjige, volite ih čitati, sakupljati, poklanjati, dijeliti – dobro došle/i u Booksu.

Više informacija o događanju možete potražiti na Facebook stranici eventa
Zadnja izmjena: 16-04-2018 @ 13:32