Startup Drill #WomenLed

Inspirirani dosadašnjim poduzetnicama početnicama s kojima radimo, kao i sudjelovanjem na Global Entrepreneurship Summitu u Indiji prije nekoliko mjeseci pod temom "Women First, Prosperity for All", Lean Startup Hrvatska, Impact Hub Zagreb i platforma Aurora.hr zajedno pripremaju posebno izdanje Startup Drill događaja za žene koje poduzetništvom žele riješiti probleme koje vide u svojoj okolini.

Startup Drill #WomenLed 24-satni je događaj tijekom kojeg će pod vodstvom mentora žene moći testirati svoje poduzetničke ideje. Održat će se 9. i 10. ožujka 2018. u prostoru Impact Huba Zagreb.

Startup Drill je intenzivni trening na kojem ćete naučiti koristiti Lean startup alate na strukturirani način. Naučit ćete kako uštediti resurse na kreiranje proizvoda koje nitko ne želi i fokusirati se na kreiranje onoga što ljudi doista žele. I pritom se zabaviti!

Trening će koristiti svima koji: 1) znaju da imaju problem koji trebaju riješiti, ali ne znaju gdje početi, 2) se boje početi ili su već počeli ali nisu uspjeli, i 3) trenutno nemaju ideju, ali ih zanima poduzetništvo.

Detaljan program i više informacija pronađite ovdje.

 

 

Zadnja izmjena: 23-02-2018 @ 12:03