Trening za studente/ice "Stop nasilju i govoru mržnje na Internetu"

Ženska soba – Centar za seksualna prava poziva vas na dvodnevni trening „Stop nasilju i govoru mržnje na Internetu“ namijenjen studentima/cama.

Trening će se održati 17. i 18. siječnja 2018. godine (srijeda i četvrtak) u trajanju od 10h do 16h oba dana u prostoru Ženske sobe, Maksimirska 51 a (2. kat), Zagreb.

Trening je kombinacija radionica i predavanja, a obrađivat će se teme seksualnog nasilja, govora mržnje i seksualnog nasilja na Internetu i društvenim mrežama, rasprostranjenost, zakonodavni okvir te metode i znanja potrebne za razvoj i provođenje radionica.

Sudjelovanje na treningu je besplatno te je osiguran ručak oba dana.

Trening će voditi Josipa Tukara Komljenović (sociologinja), Anamaria Drožđan Kranjčec (diplomirana pravnica), Antonije Hojt Ilić (socijalna pedagoginja) i Kristina Mihaljević (socijalna pedagoginja), trenerice s višegodišnjim iskustvom u radu na problematici seksualnog nasilja i rodne diskriminacije.

Po završetku treninga, uz mentorstvo članica Ženske sobe, sudionice/i će održati 2 radionice za djecu i mlade u jednoj od partnerskih škola na temu prevencije govora mržnje i seksualnog nasilja na Internetu i društvenim mrežama (najkasnije do kraja svibnja 2018. godine).

Prijaviti se možete putem emaila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a prijavi je potrebno priložiti:

1. životopis

2. motivacijsko pismo

3. ispunjenu prijavnicu.

Rok za prijavu je 14. siječnja 2018.

Više informacija pronađite na službenoj stranici Ženske sobe.

 

Zadnja izmjena: 09-01-2018 @ 15:05