Kartaške večeri: Strašne žene

Ako do sada niste imali/e priliku upoznati se s društvenom igrom 'Strašne žene' koju smo predstavile u sklopu ovogodišnjeg festivala, eto prave prilike da to učinite u sklopu Grijalice. Iduća vas dva četvrtka (14. i 21. prosinca) Strašne žene od 20:00 sati čekaju u Radioni 69 (Ilica 69, Zagreb), jednoj od četiri lokacija koje u duhu adventa nude lepezu ručno izrađenih umjetničkih predmeta, maštovitih radionica i glazbenog programa. 

Portal Voxfeminae u sklopu svoje rubrike 'Strašne žene' javnost informira, ali i podsjeća, na Strašne žene koje su svojim radom pridonijele stvaranju povijesti i/li pravednijeg društva. Društvena igra s kartama za 2 do 5 igrača/-ica posveta je ženama koje su zadužile društvo svojim angažmanom na području kulture i umjetnosti, znanosti, aktivizma i teorije.

Društvena igra obogaćena je ilustracijama osam domaćih umjetnica: Nataša Rašović, Ana Kovačić, Tea Šokac, Željka Tkalčec, Branka Hollingsworth, Ivana Štrukelj, Rina Barbarić i Sanja Stojković / Tifani Rubi, o kojima možete čitati ovdje.

Više informacija o kartaškim večerima možete pratiti na Facebook stranici događanja.
Zadnja izmjena: 12-12-2017 @ 12:04