Tena Razumović Žmara

Tena Razumović Žmara rođena je u Zagrebu 1982. godine gdje je odrasla i školovala se. Obzirom da su je oduvijek interesirale likovne umjetnosti, kazalište, književnost i sl. odlučila se za studij povijest umjetnosti i kroatistike pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.  

No tijekom svog profesionalnog rada više ju je zainteresirao organizacijski dio umjetničkog poslovanja te se odlučila usredotoči na organizacijski dio poslovanju u kulturi – tzv art management.

Statement o radu

Organiziranje prezentacija umjetničkih djela za klijente, organizacija i postavljanje izložaba umjetnika, organiziranje i djelovanje na nekoliko projekata udruge Boonika (IFCC festival, BooEx, Boonika radionice, Boonar studio, Booteeq itd...), gostovanje u medijima u vezi promicanja rada umjetnika i sl, organiziranje i držanje konferencije za tisak, PR rad, priprema press najava i biltena i još mnogo toga je više ili manje dio mog radnog dana.

Kontakt

m: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Social

  

 

Područje mog djelovanja je umjetničko upravljanje i upravljanje projektima ili popularno zvano engleskim nazivom “art & project management”.

Najponosnija sam na djelovanje cijelog tima IFCC festival jer je festival narastao u cjelotjednu internacionalnu manifestaciju, također sam iznimno ponosna na projekt BooEx kojim kontinuirano, već treću sezonu, uspješno promoviramo hrvatske i strane autore dinamičnim ritmom izlaganja (do sada smo realizirali 20ak izložbi).