Barbara Munjas

Barbara Munjas glazbenica je iz Ike, mjesta u blizini Opatije. Glazbom se počela baviti 2005., a do njene prekretnice dolazi 2007. kada se pridružuje istarskom bendu Gustafi u kojem ostaje do kraja 2012. godine.

Početkom 2013. godine, s još četiri dugogodišnjih prijatelja i kolega, osniva svoj bend Barbari u kojem pronalazi prostor za svoje izražavanje. U Barbarima djeluje kao vokalistica, gitaristica, autorica tekstova i većine glazbe. Barbari iza sebe u dvije godine djelovanja imaju dva studijska albuma, Monfiorenzo Underground i Santa Barbara.

Statement o radu

Ništa nije nedostižno i nemoguće. Svaki cilj i svaka želja mogu biti ostvareni ako to zaista želiš!

Kontakt

m: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

w: www.barbarimusic.com 

Social

Barbari su bend koji svoju srž ima u rocku, a oko te srži se isprepliću utjecaji funka, punka, psihodelije, bluesa i drugih žanrova.

Svirke uživo slove kao vrlo energične. Glazba je pitka i melodična, a tekstovi su mahom ljubavne tematike i pričaju o ljudskim odnosima. Cilj tih priča je prenošenje emocija kroz glazbu.

Barbari iza sebe u dvije godine djelovanja imaju dva studijska albuma, Monfiorenzo Underground i Santa Barbara i mnoštvo live svirki i koncerata diljem Hrvatske.

Priroda, život, ljubav, energija, slušanje glazbe, gledanje filmova, čitanje knjiga… sve to vrvi inspiracijom i utjecajima.