Morana Vukov

Morana Vukov završila je „Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn“, smjer dizajna tekstila. Iskustvo kostimera, kasnije šminkera i maskera, stječe višegodišnjim radom u odjelu scenografije na manjim i većim televizijskim i filmskim projektima.

Nakon kraće pauze u potrazi za vlastitim kreativnim identitetom, kreće u samostalan projekt pod nazivom bossa noga®, te svoj osebujan smisao za boje i oblikovanje pretače u izradu jedinstvenih odjevnih predmeta.

Osnivačica je i predsjednica mlade Udruge individualnog stvaralaštva NOJ ART, čije je svrha okupiti što više talentiranih autora na području umjetnosti, kulture i njima srodnih medija.

Statement o radu

Iza mojeg rada ne stoji nikakva posebna filozofija, osim možda one da smo zaista svi jedinstveni, već predanost, ljubav i konstatna težnja za što boljom realizacijom ideja koje imam. Moje skroz osobno putovanje.

Kontakt

m. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
w. http://moranavukov.com/

Moje područje djelovanja, odnosno rada je izrada odjevnih predmeta. Osim što imaju smislenu funkciju, pružaju mi pregršt prostora za manipulaciju materijalima i oblicima.

Izlaganja

2016.
2. Tjedan dizajna, LAUBA, Zagreb // revija #tdzg EXPO
6. artOmat, HDLU, Zagreb

2015.
5. artOmat, HDLU, Zagreb

2014.
4. Dan D, međunarodni festival dizajna, Zagreb
4. artOmat, HDLU, Zagreb

2013.
3. dan D, međunarodni festival dizajna, Zagreb
3. artOmat, Zagreb

2012.
2. artOmat, HDLU, Zagreb

Velike ljubavi su mi također crtanje i fotografija, a inspiracija dolazi spontano kao i ideja.