ViBRa

 

ViBRa se bavi promocijom kvalitetne hrvatske glazbe novim i klasičnim medijskim kanalima. Okuplja stvaratelje, promotore, urednike u cilju povezivanja, informiranja i stvaranja nove publike za hrvatske autore i glazbenike. Edukacijom mladih u medijima i glazbi nastoji poboljšati kriterije slušateljstva i otvorenost za novo i originalno.

Kontakt:

Adresa: Berislavićeva 16, Zagreb
Telefon: 014872394
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: http://www.vibe.hr/

Društvene mreže:

 

ViBRa se bavi projektima audio i video produkcije, dizajnom te organizacijom različitih događaja.

MIMO radijska emisija uživo prezentira originalne glazbenike u suradnji sa hrvatskim radijom, novim medijima (Facebook, Twitter) . Prijenos uživo realiziran je u suradnji sa Grafičkom školom u Zagrebu. Emisija se emitira iz Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Članovi ViBRe održavaju radionice na medijskom odjelu Grafičke škole u Zagrebu. Izučava se audio, video produkcija, community management i web design.

Beat Busters su platforma glazbenika, bandova i umjetnika iz Hrvatske koji surađuju na više nivoa. Počeli su kao organizatori koncerata elektronske plesne glazbe, sa specijalnim prepoznatljivim dodatkom; famoznim “Beatbusting” momcima u bijelim odjelima koji izvlače ritam iz svega oko njih. Cilj Beat Bustersa je predstaviti hrvatske umjetnike u svijetu.

ViBRa provodi i projekt Free Stage - Otvoreni mikrofon za čudne i divne izvođače vlastite glazbe, uz opuštenu i inspirativnu atmosferu; te Radio Vibrator - podcast emisija o seksualnosti sa stručnim gostima i gostima iz glazbenog svijeta. Namijenjena objektivnom informiranju mladih, i popunjavanju rupa u znanju odraslih.