Status M

 

Status M je organizacija mladih i za mlade koja se bavi stvaranjem, provedbom i vrednovanjem edukativnih aktivnosti vezanih uz mlade, zagovaranjem za prava mladih, provedbom istraživanja o mladima i informiranjem mladih s ciljem unaprjeđenja njihovog statusa kroz sudjelovanje i osnaživanje.

Udrugu čine članovi i članice različitih profila: liječnik, informatičar, sociologinja, muzičar, studentica medicine, psiholog, studentica i student psihologije, profesor likovnog jezika, ekonomistica, liječnica, učenici i učenice srednjih škola te studentice i studenti, uz ostale… Udruga broji 60 članova i članica, te više od stotinu volontera i volonterki.

Kontakt:

Adresa: Zrinke Kunc 3, Zagreb
Telefon: (+385) (01) 2300 447 ili (+385) 098 18 38 781
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: www.status-m.hr

Društvene mreže:

 

Status M mladima pruža potrebne životne vještine i znanja u nastojanju da izgrade sebe i stvore okolinu koja je ravnopravna, nenasilna, tolerantna, solidarna i rodno ravnopravna, a posebno su usredotočeni na rad s mladim muškarcima.

Kroz centar za mlade rade direktno s mladima, pružaju im mogućnosti volontiranja uz evidenciju volontiranja i otvaraju im prostor za vlastite ideje i doprinos društvu.

Resursni centar radi na izgradnji kapaciteta za programe za mlade, dakle povezuje direktan rad s mladima s evaluacijom, standardizacijom, pripremom metodologija i radom s profesionalnim radnicama/radnicima za mlade. Kroz resursni centar također kontinuirano rade na osvještavanju javnosti o važnosti uključenja muškaraca u procese postizanja rodne ravnopravnosti putem društvenih medija.