8.VFF - ulaznice info

ULAZNICE  ZA FILMSKI PROGRAM

Ulaznice za filmske projekcije mogu se kupiti na blagajni kina Europa po cijeni od 20 kuna. Ulaznice je moguće prethodno rezervirati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 12 sati na dan projekcije, te preuzeti na blagajni kina pola sata prije početka filma. 

KARTA ZA KONCERT

Ulaznice za veliki koncert PLANNINGTOROCK + rRoxymore u Pogonu Jedinstvo 14.11. možete nabaviti na pretprodajnim mjestima: Rockmarkdirty old EMPIRE * shop - label - festival - merchandise - bookingPITCH VINYL SHOP po cijeni od 70 kuna ili ih kupite online. Na dan koncerta, cijena ulaznice iznosit će 90 kuna.

FESTIVALSKA KARTA

Festivalska karta uključuje ulaznicu za koncert PLANNINGTOROCK + rRoxymore 14.11. u Pogonu Jedinstvo, ulaz na sve filmske projekcije, a navedeno ćemo vam lijepo upakirati u Vox Feminae festivalsku torbu i u nju ubaciti ovogodišnji plakat, stickere i bookmarkove.

Festivalsku kartu po cijeni od 100 kuna rezervirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s imenom, prezimenom i naznakom za festivalsku kartu najkasnije do 10.11. Festivalski paket možete podići svakoga dana za vrijeme trajanja festivala u Kinu Europa.

VAŽNO! Radi malog kapaciteta, filmske projekcije u Müller dvorani potrebno je rezervirati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 12 sati na dan projekcije.

Zadnja izmjena: 30-10-2014 @ 16:25